Lunch vanaf 12u00, dinner vanaf 18u00
Sluitingsdagen: zondag,maandag en dinsdag
Jaarlijks verlof: zondag 4 nov. tot en met vrijdag 23 nov. 2018.
Terug open zaterdag, 24 nov. 2018.
Reservaties:
[T] +32 50 33 80 27
[E] info@kwiziendivien.be
Groepsreservaties en -aanvragen:
[E] groups@hotel-koffieboontje.be

Restaurant Kwizien Divien

Menu kaart

Kwizien Divien presenteert een selectie hedendaagse gerechten, en serveert ook visschotels en mosselen.

Een kleine greep uit het aanbod aan dagverse gerechten:

  • Lunch aanraders zijn o.m. pasta met kip, tomaat, aubergine en room, ofwel een zomerse salade van quinoa met feta en aubergine of een "sandwich du boucher" met mosterd en rucola salade. Wij bieden dagelijks een wisselend lunchmenu bestaand uit soep, hoofdschotel en koffie/thee

  • Onze menukaart biedt u diverse vis- en vleesgerechten.

  • In de actuele kaart bieden wij als voorgerechten onder andere aan: Sint-Jacobsschelpen met coulis van waterkers, limoen en koriander, ofwel rode paprika, quinoa, feta en kikkererwten, of een salade met warme geitenkaas.

  • Bij de hoofdgerechten vindt u onder andere - Irish Ribeye, - gegrilde kippenfilet met ansjoviboter en ardappelgratin met tomaat, - gegrilde tonijnsteak met pasta, tomaat met basilicum en rucolasalade. De vis van de dag is altijd een aanrader.

De kaart bevat uiteraard ook vegetarische gerechten, en een compleet vegetarische menu formule.

De complete actuele menu kaart en menu formules kan u hier bekijken.

© 2013-2018 Restaurant Kwizien Divien
Hallestraat 4
B-8000 Brugge
Belgium
Reservaties:
[E] info @ kwiziendivien.be
[T] +32 50 347 129
[F] +32 50 343 904
Restaurant in Brugge
Lunch in Brugge
Dineren in Brugge
Eten in Brugge
Zakenlunch in Brugge
Groepsmaaltijden
Events in Brugge
Hotel in Brugge