Lunch vanaf 12u00, dinner vanaf 18u00
Sluitingsdagen: zondag,maandag en dinsdag
hier ONLINE RESERVEREN op TABLEBOOKER
hier ONLINE RESERVEREN op THE FORK
Reservaties:
[T] +32 50 33 80 27
[E] info@kwiziendivien.be
Groepsreservaties en -aanvragen:
[E] groups@hotel-koffieboontje.be

Restaurant Kwizien Divien

Menu kaart

Kwizien Divien presenteert een selectie klassieke Belgische gerechten, en serveert ook visschotels en mosselen.

Een kleine greep uit het aanbod aan dagverse gerechten:

  • In de actuele kaart bieden wij als voorgerechten onder andere aan: Noordzeevissoep met toast en rouille, garnaalkroketten met gefruite platte peterselie, kaaskroketten met 'Oud Brugge' kaas of terrine van eendenlever uit Bekegem, brioche en compote van verse vijgen.

  • Bij de hoofdgerechten vindt u onder andere - varkenswangetjes met saus van Tierenteyn mosterd en trappistenbier - vol-au-vent van hoevekip met huisgemaakte gehaktballetjes - zeetong Meuniere met fris slaatje en frietjes - paling in de room met 'Geuze' bier, salade en frietjes. De vis van de dag is altijd een aanrader.

De kaart bevat uiteraard ook vegetarische gerechten, en een compleet vegetarische menu formule.

Kwizien Divien werkt met verse producten, dus kunnen garnituren varieren.

De actuele menu kaart kan u hier bekijken.


'S middags serveren wij verzorgde lunchgerechten, bijvoorbeeld mosselen met frietjes, sandwich boucher of vegetarische stoofpot met poldergroenten, polderaardappelen en saffraan en Belgische specialiteiten zoals stoverij van rundswangen met 'Bourgogne de Flandre' bier en vol-au-vent van hoevekip met huisgemaakte gehaktballetjes.

Het actuele lunchmenu kan u hier bekijken.




© 2013-2019 Restaurant Kwizien Divien
Hallestraat 4
B-8000 Brugge
Belgium
Reservaties:
[E] info @ kwiziendivien.be
[T] +32 50 347 129
[F] +32 50 343 904
Restaurant in Brugge
Lunch in Brugge
Dineren in Brugge
Eten in Brugge
Zakenlunch in Brugge
Groepsmaaltijden
Events in Brugge
Hotel in Brugge