Lunch vanaf 12u00, dinner vanaf 18u00
Sluitingsdagen: zondag,maandag en dinsdag
Kwizien Divien is gesloten op 24 en 25 december.
Sylvesterdiner op 31/12/2018 in de avond.
Reservaties:
[T] +32 50 33 80 27
[E] info@kwiziendivien.be
Groepsreservaties en -aanvragen:
[E] groups@hotel-koffieboontje.be

Restaurant Kwizien Divien

Menu kaart

Kwizien Divien presenteert een selectie klassieke en hedendaagse gerechten, en serveert ook visschotels en mosselen.

Een kleine greep uit het aanbod aan dagverse gerechten:

  • Wij bieden dagelijks een wisselend lunchmenu bestaand uit soep, hoofdschotel en koffie/thee

  • Onze menukaart biedt u diverse vis- en vleesgerechten.

  • In de actuele kaart bieden wij als voorgerechten onder andere aan: Huisbereide zalm 'Gravad Lax' met rode biet en mierikswortelcreme, ofwel quiche met paddestoelen en Oud Brugge kaas of Terrine van eendenlever uit Bekegem, brioche en verse vijgen.

  • Bij de hoofdgerechten vindt u onder andere - Irish Ribeye, - hoevekipfilet met gekonfijte citroen en ardappelgratin - Everzwijnkroon op kastanjepuree. De vis van de dag is altijd een aanrader.

De kaart bevat uiteraard ook vegetarische gerechten, en een compleet vegetarische menu formule.

De complete actuele menu kaart en menu formules kan u hier bekijken.

© 2013-2018 Restaurant Kwizien Divien
Hallestraat 4
B-8000 Brugge
Belgium
Reservaties:
[E] info @ kwiziendivien.be
[T] +32 50 347 129
[F] +32 50 343 904
Restaurant in Brugge
Lunch in Brugge
Dineren in Brugge
Eten in Brugge
Zakenlunch in Brugge
Groepsmaaltijden
Events in Brugge
Hotel in Brugge